Bloggnorge.com // Helårskroppen
Start blogg

Helårskroppen

Min reise til helårskroppen

Livet går ikke helt som planlagt alltid

Kategori: Uncategorized | 0 kommentarer » - Skrevet tirsdag 5. september , 2017 kl. 18:44

Hei,

 

Lenge siden sist her nå. Den siste mnd har gått litt over stokk og stein grunnet noen private problem men nå har jeg kommet meg litt på beina igjen og fokus nå er på plass for å jobbe med helårskroppen som jeg jobber med.

For 24 dager siden startet jeg med 100 dagers prosjekt og en av målene var å ikke spise godteri, kjekt, kaker eller potetgull. Jeg la opp en 105 dg plan for å få hele uker

 

 

Hva vil jeg oppnå på disse 100 (105) dager:

  • Stramme inn kostholdet, ikke fastfood men spise godt, sunt og variert. Viktigste nå disse uker her er å beholde matvettet og ikke ta helt av. Jeg spiser etter diettplan, MEN en og annen lørdagsmorgen er det lov å skeie ut og for eks spise ei grov skive istedenfor knekkebrødet for eks. Ikke bli hysterisk fordi om jeg skal kjøre stramt
  • Ned i vekt og fettprosent, men jeg skal bruke god tid og ikke noe hurtigdiett
  • Være aktiv og trene både styrke og kardio – men jeg skal ikke trene morgencardio for enhver pris som jeg gjorde i fjor. All trening skal være med et smil om munnen og ikke som en straff fordi om jeg kanskje har spist litt for mye mat en dag eller gått på en kræsj av noe slag
  • Bevise for meg selv at jeg klarer fint å ikke spise sjokolade, smågodt eller potetgull på 100 dager. Dette er mitt 3.forsøk og denne gang har jeg en helt annen innstilling til målet enn før. 24 dager er gått nå og det har gått helt fint. Ikke en dag har jeg vært fristet, ennå jeg har Troika liggende (glemte å nyte den siste kvelden før jeg startet…), og min sønn har jo lørdagsgodteriet sitt stående fremme på bordet, men det går helt fint.

 

Har 3 mnd treningsplan og er akkurat ferdig med mnd 1 her og kjempefornøyd. 3 kg er borte og flere cm er borte både rundt mage, bryst og hofter. Denne uken er det mye jobb så blir ei uke med alternative styrkeøkter der jeg leker meg litt, gjør det jeg har lyst til, prøver meg litt frem med øvelsene som kommer i mnd 2 og på mandag er jeg steinklar for ny mnd og ny plan. Så satser vi på 3 nye kg som skal bort også :D

 

Skal prøve å dele litt mer av treninger og maten jeg spiser fremover også om det kan være ønskelig :)

 

Ann

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.